Eerlijke prijzen
Super snelle levering & verzending
Toegevoegd aan winkelwagen!
Naar winkelwagen
Hoofdinhoud

Alle beoordelingen

Wij vragen elke klant na elke aankoop of na elke reparatie om een beoordeling van onze diensten. Enerzijds omdat we trots zijn op ons werk en anderzijds omdat het ons de kans biedt om ons werk verder te verbeteren. Hieronder zien jullie alle beoordelingen die we door de jaren heen hebben ontvangen. Meer weten over waar onze reviews vandaan komen?

Tevreden klanten

9,1
Gem. beoordeling
15.715
Reviews
9

van de Laar uit 'S-HERTOGENBOSCH

20-05-2024

Goed en vakkundig geholpen - Zeer tevreden


Al meer dan 10 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

10

Mees uit S-HERTOGENBOSCH

20-05-2024

Zeer service gericht - Lunenburg is duidelijk gericht op service.
Verkopers zijn uiterst vriendelijk en komen zeer bekwaam over
Er wordt niet aangedrongen of gestuurd naar een bepaald merk, type of prijsklasse.
In de winkel heb je alle tijd om al dan niet een keuze te maken tijdens de kopje koffie van het huis.

Ook met bezorgen hebben wij ervaring, in het verleden met een tv en recentelijk met een wasmachine.
Van de bezorging kan niets negatief gezegd worden.

Wij gaan voor een wat grotere aankoop vaak eerst bij andere leveranciers oriënteren en vervolgens bij Lunenburg kopen.


Al meer dan 10 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

9

Langens uit Vlijmen

19-05-2024

Vriendelijk en snelle service - 👍🏻👍🏻


Al meer dan 25 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

8

T Megens uit loosbroek

19-05-2024

nvt - nvt


Al meer dan 25 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

9

van Rooij uit Empel

18-05-2024

Super service - 9.


Al 5 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

9

van der Leeuw uit 's Hertogenbosch

18-05-2024

Zie boven - Doorgaan met jullie klantvriendelijkheid én de goede servicedienst


Al meer dan 10 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

10

Bertens uit Vlijmen

18-05-2024

Topservice - Vriendelijke monteur, snelle service en goed contact gehad.


Al 5 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

10

Chrisjan uit Nuland

18-05-2024

Je wordt altijd netjes geholpen met een goed advies en een nette prijs - Super service


Al meer dan 30 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

10

van Amelsfort uit Rosmalen

17-05-2024

Perfecte service - Kort krachtig vriendelijk professioneel


Al meer dan 10 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

9

Timmermans uit OSS

17-05-2024

100% goede wasmachine voor redelijke prijs - Lunenburg is goed


Een nieuwe klant bij Lunenburg

9

Michel uit KAATSHEUVEL

17-05-2024

Snel correct en zeer goede prijs - Even Google en lunenburg komt als betrouwbaar en prijstechnisch zeer goed eruit
Toppie


Een nieuwe klant bij Lunenburg

9

van de Heijden uit Lith

17-05-2024

zeer goede winkel - goede service en goede uitleg over het apparaat wat ikiheb gekocht en zeer vriendelijk


Een nieuwe klant bij Lunenburg

9

Vlaam de uit Vught

17-05-2024

Altijd fijn om samen zaken te doen - Top


Al meer dan 20 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

9

Kivits uit Hintham

17-05-2024

Fijne zaak , vriendelijke personeel - Prima zaak


Al 5 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

9

Bas Van Dijk uit 's-Hertogenbosch

17-05-2024

Wederom een zeer prettige ervaring vanaf het eerste contact in de winkel tot en met de installatie - Een dikke 9!


Al 5 jaar een tevreden klant bij Lunenburg

Storing melden

Benieuwd of onze technische dienst bij jou beschikbaar is? Vul je postcode in.

Producten vergelijken