Eerlijke prijzen
Super snelle levering & verzending
Hoofdinhoud

Lunenburg jouw partner voor zakelijke oplossingen

Lunenburg is trots om haar uitgebreide diensten en hoogwaardige producten aan te bieden aan de zakelijke markt. 
Wij begrijpen dat jouw bedrijf unieke behoeften heeft, en daarom streven we ernaar om een partner te zijn die verder gaat dan verwachtingen.

Groot assortiment

Ontdek de veelzijdigheid van Lunenburg, waar we met trots een uitgebreid assortiment aanbieden voor de zakelijke markt. Of jouw bedrijf nu behoefte heeft aan witgoed, inbouwapparatuur, bruingoed, klein huishoudelijke apparaten, airconditioning en meer, Lunenburg heeft alles wat jouw bedrijf nodig heeft om te floreren.

 

Op maat advies

Bij Lunenburg geloven we in persoonlijke service. Onze deskundige adviseurs staan klaar om jou persoonlijk advies op maat te geven, rekening houdend met jouw specifieke zakelijke vereisten. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en ons advies is ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw behoeften.

 

Bezorgen, aansluiten en installeren

Bespaar tijd en moeite met onze volledige service. Wij zorgen niet alleen voor de levering van jouw producten, maar ook voor de professionele installatie en aansluiting. Vertrouw op Lunenburg om alles vlekkeloos te regelen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijfsactiviteiten.

 

Alles wordt van A tot Z geregeld voor een eerlijke prijs

Bij Lunenburg streven we naar transparantie en eerlijkheid. Onze all-inclusive dienstverlening betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken. Vanaf het moment van advies tot aan de volledige installatie, wordt alles geregeld, en dat alles tegen een eerlijke prijs.
 

Neem Contact op met Lunenburg

Ontdek hoe Lunenburg jouw zakelijke processen kan verbeteren en vereenvoudigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over jouw behoeften en de oplossingen die wij kunnen bieden. Lunenburg - jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige diensten en producten. Je kunt contact opnemen met Tom Schouten per mail of op 073-532 2332.

Storing melden

Benieuwd of onze technische dienst bij jou beschikbaar is? Vul je postcode in.

Producten vergelijken